BULLPADEL XPLO COMFORT 25

227.00

3 op voorraad

BULLPADEL XPLO COMFORT 25

Maak kennis met XPLO CMF, een comfortabelere speelervaring zonder in te leveren op explosieve power. Met de nieuwste innovaties van Bullpadel-Lab is dit racket ontworpen voor diegenen die de baan willen domineren met totale autoriteit, zonder dat je een extreem krachtige speler hoeft te zijn.

De XPLO CMF is klaar om de baan tot uw dienst te zijn, zodat u kunt genieten van explosieve prestaties met uitzonderlijk comfort.

Technologieën: Geometrische vorm, Geometrische kern, Hexature, Air Power, Wave System, Aangepast gewicht, Ease Vibe, Slimme gaten, 3D korrel, Vibradrive, Fibrix, Multieva, Koolstof buis.

– Gewicht: 365-375 gram.
– Profiel: 38 mm.
– Balans: ≈ 26,5
– Vorm: Geometrisch
– Buitenste Comp: Fibrix.
– Binnenste Comp: Multieva.
– Speler: Volwassen expert
– Type: Aanval
– Speeloppervlak: 535 cm².
– Rough: 3D

Omschrijving

Je verlangde naar kracht, wij brengen je Energie.
In 2024 lanceren we ons krachtigste racket ooit. De evolutie van het spel in de afgelopen jaren verandert de spelers en hun behoeften. Daarom passen we ons aan de behoeften van elk van onze gebruikers aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om hun spel te ontwikkelen.
Ontdek XPLO! en zet de baan op zijn kop. Ga naar binnen en ontdek de technologieën die dit racket verbergt in zijn materialen en vorm.

Geometrische vorm

De XPLO gaat verder dan de verwachtingen en introduceert het concept van explosieve power. Met een geometrisch frame en een zeer sterke carbonstructuur geeft dit racket je de perfecte combinatie van explosieve kracht en luchtoverwicht.
De sleutel ligt in het vermogen om de kracht die door de beweging van de speler wordt gegenereerd te maximaliseren. Door de balans van het racket is de gewichtsverdeling in een superieure positie geplaatst, waarbij het gewicht naar het uiteinde van het clubhoofd is gebracht. Voor dit doel is er een breder frame gemaakt op de 2 uur en 10 uur posities, waardoor het contactoppervlak met de bal wordt vergroot, wat een grotere lanceerhoek oplevert.
De hoge balans verhoogt het traagheidsmoment van het racket, wat zich vertaalt in het gemakkelijker genereren van hefboomwerking. Dit betekent dat wanneer je een aanvallende slag van boven naar beneden uitvoert, het racket eerder de beweging zal volgen, wat het genereren van extra energie in je slagen vergemakkelijkt.
Daarom, als je een aanvallende, slaande speler bent die graag de luchtfase van het spel domineert, zal dit racket een natuurlijke uitbreiding van je vaardigheden worden, waardoor je prestaties naar nieuwe hoogten worden getild.

Geometrische kern

De Geometric Core-technologie in het hart van het racket versterkt de kracht van je slagen, zodat je op elk punt je maximale potentieel kunt benutten. Voor dit doel is er een dubbele diagonale versteviging aangebracht in het bovenste gedeelte, die zorgt voor een grotere stabiliteit en zo de draaiende en buigende bewegingen die ontstaan in het racket tijdens de impact met de bal vermindert. Daarnaast bevat het onderste deel van de kern twee structurele verstevigingen in het gebied van de armen, waardoor dit gebied stevig en solide is.

HEXATURE
Maximale stijfheid ontstaat van binnenuit.
De nieuwe zeshoekige structuur, ontworpen door het R&D-team van Bullpadel, vergroot de dikte met 3 mm. De zeshoekige buis die langs het frame van het racket loopt, zorgt voor meer stabiliteit en stevigheid omdat het minder gevoelig is voor torsie en de duurzaamheid van het racket verhoogt door de energieoverdracht via de zijkanten van de zeshoek te optimaliseren. Dit alles draagt bij aan een grotere consistentie in de prestaties, waardoor je krachtigere shots kunt maken.

WAVE SYSTEM + AIR POWER
De nieuwe XPLO combineert de geavanceerde technologieën AIR POWER en WAVE SYSTEM voor explosieve en radicale power, waardoor het krachtigste racket ooit door Bullpadel is ontwikkeld.
AIR POWER vergroot het onderste zijkanaal van het frame met 50%, wat zorgt voor wendbaarheid en versnelling om direct de volledige power te ontsluiten.
Aan de andere kant versterkt WAVE SYSTEM deze kracht door zowel de flexibiliteit als de stijfheid te optimaliseren. Dit maximaliseert de energie in elk schot en voert trillingen af, zodat het vermogen intact blijft.
Samen maken deze innovaties van de XPLO een absolute powermachine, die een nieuwe standaard zet voor power in padel.

Ease Vibe
De Ease Vibe zijn dempers van de volgende generatie, ontworpen om je prestaties op de padelbaan te optimaliseren. Geïntegreerd in vier strategische gaten van het racket, zijn de Ease Vibe onderworpen aan strenge studies door de Polytechnische Universiteit van Madrid, waaruit blijkt dat ze tot 49% van de trillingen absorberen die geproduceerd worden tijdens het slaan van de bal.
Dankzij hun opnieuw ontworpen veerachtige geometrie verbeteren deze dempers niet alleen de trillingsabsorptie, maar verbeteren ze ook de algehele prestaties. Deze innovatieve vorm zorgt voor een unieke aanpassing van het gevoel en de balans van het racket, waardoor je de flexibiliteit hebt om je spel aan te passen aan je behoeften. Of je nu op zoek bent naar meer controle of kracht, met de Ease Vibe kun je je racket op maat maken om elk schot te maximaliseren en te zorgen voor een comfortabelere en effectievere speelervaring.

SLIMME GATEN
De verdeling van de gaatjes in een padelracket speelt een belangrijke rol bij de prestaties en beïnvloedt factoren als controle, baluitslag of power. Het nieuwe gatenpatroon van het XPLO-racket is vanaf de basis ontworpen, in perfecte synergie met de structuur, speelstijl en materialen van het racket. Dit radicaal nieuwe formaat maakt boren op de lengteas overbodig, wat de stijfheid van het racketblad verhoogt.
Het resultaat is een droger, harder gevoel, gericht op het maximaliseren van power. Elk detail van het ontwerp is ontworpen om de capaciteiten van het racket te verbeteren, voor superieure prestaties en ongeëvenaarde explosiviteit bij elk schot.

AANGEPAST GEWICHT
Het CustomWeight wegingssysteem is speciaal ontworpen voor het XPLO-formaat. Om de kracht verder te vergroten, voor spelers die dit overwegen, is het volledige gewichtsgebied herverdeeld naar het bovenste deel van de tip. Hiermee kun je 3, 6 of 9 gram toevoegen, afhankelijk van je smaak, waardoor de balans van je racket veel extre

HESACORE
Ontdek de nieuwe Hesacore en zijn vernieuwde formule om je spel beter te beschermen. Met de nieuwe Hesacore hoef je geen last meer te hebben van je arm en ongewenste trillingen: ons geavanceerde antitrillingselastomeer filtert en minimaliseert deze sensaties, zodat je je kunt concentreren op je prestaties zonder afgeleid te worden.
Het ergonomische “honingraat”-ontwerp maximaliseert het contact tussen hand en greep, zodat je vingers in de holle oppervlakken passen. Dit vermindert overbelasting en het risico op blessures, terwijl je een stevige, comfortabele grip hebt. Met de nieuwe Hesacore heb je altijd volledige controle over je racket.

Vibradrive
Vibradrive wordt gekenmerkt door het inbrengen van een zeer elastisch elastomeer dat de handgreep langs de lengteas fragmenteert. De uitzonderlijke elasticiteit van het gebruikte materiaal, samen met de strategische locatie, maakt de vibradrive een essentieel element voor het absorberen van trillingen, vooral in off-center situaties.

Fibrix
De XPLO CMF biedt dezelfde prestaties als de XPLO, maar met een zachter gevoel, waardoor het de ideale keuze is voor spelers die op zoek zijn naar explosieve kracht met gemak.
Dit racket combineert flexibele glasvezels en stijve carbonvezels in het oppervlak, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen de explosieve kracht van carbon en het comfort van glasvezel.
Met de XPLO CMF geniet je van explosieve kracht en superieur comfort, ideaal voor spelers van alle niveaus die op zoek zijn naar een veelzijdig, high-performance racket.

Multieva
De kern van dit padelracket is ontworpen met een “sandwich” structuur, bestaande uit drie lagen EVA (Ethyleen-Vinyl-Acetaat) van verschillende dichtheid, zorgvuldig aangepast om de prestaties in elke spelsituatie te optimaliseren.

1. 1. Buitenste lagen: De twee buitenste lagen, gemaakt van een hogere dichtheid en stijver EVA, zijn ontworpen om kracht te maximaliseren in de meest explosieve shots en bieden een snelle en krachtige respons bij balimpact.

2. 2. Binnenlaag: De binnenste laag, gemaakt van een zachter EVA met een lagere dichtheid, fungeert als een dempende kern, die zorgt voor meer vergevingsgezindheid en comfort bij slagen met een lagere snelheid. Deze innerlijke zachtheid verbetert niet alleen het balgevoel, maar helpt ook trillingen te verminderen, waardoor het risico op blessures afneemt en je meer controle hebt bij delicatere shots.

Specificaties

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 4

Added to wishlist!