RETOUR EN KLACHTEN

RETOUR & KLACHTEN

Mocht je een klacht hebben gerelateerd aan onze webshop of aan je bestelling laat het ons dan zeker weten via info@arriba-padel.be zodat wij naar een gepaste oplossing kunnen zoeken. Wij beantwoorden je mailtje binnen 1 werkdag.

Wij streven naar blije klanten! Ben je niet tevreden met jouw bestelling dan kan je deze binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling terugzenden op voorwaarde dat:

 • het item onbeschadigd is
 • het item in kwestie nog niet gebruikt werd
 • het niet gaat om een cadeaubon of cadeaukaart
 1. Stuur ons een e-mail binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling naar info@arriba-padel.be
  Vermeld zeker volgende gegevens: jouw volledige naam, jouw bestelnummer en jouw rekeningnummer. Reden van retour mag je ook altijd meegeven maar is niet verplicht. Geef eventueel ook jouw telefoonnummer zodat we bij eventuele vragen snel even kunnen bellen.
 2. Stuur het item in kwestie binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling in de originele verpakking via een verzekerde verzending terug naar:

  Arriba-padel, Louis Logierlaan 51, 8430 Middelkerke

  De verzendkosten om jouw bestelling terug te sturen via verzekerde verzending (= track & trace) zijn voor jouw rekening.

Wanneer de retourzending aan bovenstaande voorwaarden voldoet dan storten wij het bedrag waarvan sprake is binnen de 2 weken terug op het rekeningnummer dat je in de e-mail hebt doorgegeven.

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0