BULLPADEL VERTEX 04 HYBRID 25

309.00

3 op voorraad

BULLPADEL VERTEX 04 HYBRID 25

De VERTEX 04 is ontworpen voor spelers die elk punt willen domineren met de perfecte combinatie van snelheid, reactievermogen en controle, en herdefinieert het totale spel. Nu in de hybride versie, biedt dit racket een lagere, beter beheersbare balans, ideaal voor spelers die de voorkeur geven aan controle vanaf de achterkant van de baan.
Met 10% meer reactievermogen, 7,2% meer stijfheid, 23% betere aerodynamica en een 8% grotere sweetspot is de VERTEX 04 het racket dat je spel naar een hoger niveau tilt. Als uitmuntendheid niet genoeg is, overtreft de VERTEX 04 het. Neem de absolute controle over elk aspect van je spel en geniet van elk punt precies zoals je het voor ogen hebt, met de precisie en het vertrouwen dat alleen de VERTEX 04 kan bieden.

Technologieën: CurvAktiv, Air Power, Vertex Core, Ease Vibe, Aangepast gewicht, Top Spin, Hesacore, Vibradrive, Xtend-Carbon 12k, Multieva, Carbontube.

– Gewicht bij benadering: 365-375 g
– Profiel: 38 mm
– Balans: ≈ 25
– Vorm: Diamant
– Samenstelling buitenkant: X-Tend Koolstof 12K
– Samenstelling binnenzijde: Multieva
– Speler: Expert Volwassene
– Type: Totaal spel
– Oppervlakte: 528 cm²
– Ruw oppervlak: Topspin

Specificaties

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0

Added to wishlist!