Arriba-padel officieel Bullpadel Pro Shop Belgium

Arriba-padel officieel Bullpadel Pro Shop

Op 25 juni verhuizen wij naar een ander pand.En daar start een uitzonderlijk, uniek , fenomenaal ,avontuur. Wij gaan open als “concept Store”in een groot winkelpand dat een karaktervolle uitstraling heeft net zoals de geschiedenis van het pand.Buiten wordt een petit-parisien terras gecreëerd zodat uw bezoek aan onze zaak een gezellig uitje wordt voor de hele familie.Het eerste verdiep van dit gebouw is weggelegd voor de groothandel met vergaderzaal, toonzaal voor handelaars en slaapgelegenheid voor trainers van uit het buitenland die in onze academies komen trainingen geven.Dus regelmatig zal een bekende naam uit de padelwereld wel via onze social media verschijnen .Een nieuw merk padelkledij “RAQUETA” wordt verwelkomd in ons gamma waarvan de volledige collectie zal aanwezig zijn: heren en dames kledij, petten,kousen,…

MAAR wat uniek zal zijn :WE ZIJN DE DERDE BULLPADEL PRO SHOP van de wereld !!! Alle collecties van Bullpadel zullen in de toekomst volledig aanwezig zijn , natuurlijk blijven al onze andere merken van rackets ook bij ons in ons gamma :Royal Padel , Vibor-a , eNeBe , Cartri, Babolat , Nox , Head , Adidas , Snauwaert en Black crown.

Wij zijn gesloten van 25 juni tot en met 5 juli en gaan dan terug open in onze nieuwe locatie

ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

SHOPPING BAG 0